Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limelax med svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En rätt med goda smaker som "gifter sig fint" med varandra.

Ingredienser

Instruktioner

Tina laxen. Pressa över limesaft. Krydda med salt och peppar. Stek svampen (jag tycker att champinjoner eller kantareller är godast) i lite rapsolja 3-4 minuter i en såskastrull. Krydda med salt och peppar. Skär salladslökarna fint och tillsätt dem. Blanda ner crème fraiche. Låt koka upp och smaksätt med salt och peppar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek laxen ca 2 min på var sida eller tills den är så genomstekt som du vill ha den. Kokt potatis eller pasta är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.