Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limelaxpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en snabb, lätt och fräsch pasta med lax. Servera gärna rätten med vitlöksstekt squash eller spenat och få en komplett måltid med smak och vitaminer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skär laxen i tärningar.
  2. Blanda crème fraiche, smulad buljongtärning, honung, skal och saft av lime i en kastrull. Låt såsen koka upp.
  3. Lägg i laxen och låt koka någon minut. Krydda med peppar.

Kommentarer (1)

  • markoolio 21 mars 2013

    Jag gjorde detta en dag och det var gott men honungen gjorde det lite för sött så idag tänkte jag göra det igen och utesluta honungen så vi får se hur det blir...Annars är detta en god rätt:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.