Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerad festfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu ett recept från tidning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Rör i ihop ingredienserna och häll marinaden i en plastpåse. Skär kycklingfilén i skivor och lägg dem i marinaden. Låt stå kallt minst 1 timme.
  2. Ta upp och bryn kycklingbitarna i stekpanna. Flytta över dem i ugnsfast form. Låt steka klart i ugnen ca 15 minuter.
  3. Sås Rör ihop ingredienserna. Servera såsen till kycklingen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.