Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerad köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Midjevänligt, lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i jämnstora bitar. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg i köttet och låt marinera i 2 timmar. Sila av marinaden i en kastrull, tillsätt vatten och buljongtärning och lagerblad och koka upp. Tillsätt köttet och låt det sjuda i 15 minuter.
  2. Skär tomaterna och de urkärnade paprikorna i 8 bitar. Blanda försiktigt ner dessa tillsammans med purjolöken och sjud ytterligare 5-10 minuter tills köttet känns klart. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.