Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerad lax med bönragu

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttig och väldigt god fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i kuber. Pressa limesaften över laxen och låt laxen marineras en stund.
  2. Fräs lök och vitlök i oljan. Häll i bönorna och hälften av fiskfonden. Späd med vatten och låt puttra i några minuter.
  3. Tillsätt tomater, paprika, och chili. Koka resten av buljongen i en liten kastrull och låt laxtärningarna sjuda i ca 3-4 min.
  4. Tillsätt mer vatten vid behov. Ta upp laxen ur buljongen och servera med bönragu och sallad, strö över lite rivet limeskal.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Maahl 1 februari 2009

    Ska jag prova. Ett GI recept med näringsvärde per portion: Kcal: 324 Kolhydrater: 25 g Protein: 26 g Fett: 13 g

  • Maahl 1 april 2009

    Det var gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.