Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerade fiskspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt, läckert och somrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lax och havskatt i ca 3x3cm stora kuber. Skölj den ena limen noga. Halvera och skär limen i tunna skivor. Trä upp de båda fisksorterna, limeskivor och thaibasilikablad växelvis på 4-8 grillspett. Halvera den andra limen och pressa ur saften. Blanda limesaften med olja, fisksås, peppar, havssalt och vitlök i en skål. Pensla spetten med blandningen och låt ligga minst en timma. Grilla spetten på utegrill eller i ugn ca 5 min per sida.
  2. Servera spetten med kokt potatis och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.