Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemousse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det står färskost i receptet och jag tog då keso. Det blir nog mycket bättre med typ Philadelphiaost.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa gulor och sötningsmedel och tillsött limejuicen när blandningen vitnat. Rör ihop väl. Vispa vitor och lite salt till ett hårt skum. Vönd försiktigt ner skummet i gulorna och tillsätt färskosten. Låt stå kallt minst 4 timmar före servering. Garnera med rivet limeskal och en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.