Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemousse med jordgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mousse som blir underbart fluffig med mandelbiskvier och jordgubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv skalet på limen och pressa saften. Separera äggen och lägg vitorna i en skål. Vispa gulor och socker. Vispa äggvitorna till hårt skum, vänd ner limesaften och limeskal i äggtoddysmeten. Vänd därefter ner yoghurt och äggvitor.
  2. Häll upp i glas och ställ i kylen ett par timmar innan servering. Toppa med jordgubbar och strö lite mandelbiskvier över till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.