Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limepaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 14-16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det här är den godaste efterrätt jag har ätit. Man kan lägga i lite mer lime om man vill ha lite surare vilket är godare:). Den här kakan är fräsh och veldigt delikat.

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp socker, vaniljsocker och mjöl i en skål. Lägg till smör och äggula arbeta snabbt ihop en deg. Tryck ut degen i en löstagbar form, ca 24 cm i diameter. Vila i 30 min. Sätt ugnen på 200 grader. Förhandsgrädda pajskalet i 10 min Vispa ägg och socker pösigt. blanda ner mjöl limeskal Och limesaft. Häll i blandningen i pajdegen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 min. Pajen ska vara lite lös i mitten, men stelnar När den kallnat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammamuu54 31 mars 2009

    Hej! Har gjort den här limepajen. O den var godare än den vi åt i Key West i USA Mvh Anette

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.