Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limepaj med fruktsalsa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett recept från Allers nr 42/09, som verkligen låter gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Mal kexen i matberedare. Smält smöret och blanda med kexkrosset. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Förgrädda pajskalet i 5 minuter.
  3. Vispa ägg och socker poröst. Rör ned limeskal och -saft. Arbeta in osten och häll smeten i pajskalet. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter. Låt pajen svalna och garnera sedan med limeskivor.
  4. Skala och hacka kiwifrukterna till salsan. Hacka druvorna och blanda med kiwin. Servera fruktsalsan till pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.