Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limeräkor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smakar underbart och går fort att göra :-)

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna, tvätta limen och riv skalet på hela frukten och pressa saften ur halva. Pressa vitlöken och tärna squashen,fräs detta ihop och pytsa i vitt vin om du vill använda det. Lägg i buljongtärningen och cayennepeppar tillsammans med mjölken och creme fraichen. Låt koka några minuter. Smaksätt med limeskal och den pressade limehalvan. Smaka av,tillsätt ev lite fisk eller skaldjursfond. Lägg i räkorna och låt bli varmt EJ KOKA,då blir räkorna sega. Bandspagetti är väldigt gott att äta till denna rätt!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mammamore 12 februari 2008

    mmm har provat detta hos söstra mig. Sååå gott!!

  • plan69 21 juli 2008

    Har lagat detta många gånger, och det är absolut ett av de godaste pastasåser jag har smakat. Så mitt råd är tillaga den, annars missar ni något väldigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.