Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limesorbet med minikokosflarn

 
Skriv ut

En svalkande och uppfriskande dessert som passar perfekt en varm sommardag. Superenkla och fina flarn som passar likabra på kak-kalaset som till sorbetdesserten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vatten och socker. Låt svalna och blanda sedan med limesaften. Ställ in bunken i frysen. Rör i sorbeten med jämna mellanrum. Den ska ungefär som snömos.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Smält smöret. Vispa ägg och socker fluffigt. Rör ner kokosflingorna, mjöl, salt, bakpulver och smör i äggsmeten.
  4. Klicka ut smeten på bakplåtspapper. En knapp tesked smet till varje flarn om du vill ha dem små. Baka i mitten av ugnen ca 6 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.