Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limestekt kyckling och mustig bulgur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbart saftig kyckling med en bulgur med härliga färger och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Krydda filéerna med salt och peppar. Strö det rivna limeskalet runtom filéerna och panera köttet i mjölet.
  2. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek filéerna gyllenbruna på bägge sidor. Efterstek i ugnen ca 15 minuter, tills kycklingen är genomstekt.
  3. Koka upp vattnet, tillsätt bulgurn, fonden och olivoljan, skala och pressa i vitlöken. Låt sjuda under lock i 10 minuter, ta från värmen.
  4. Ansa paprikan och skala löken, finhacka alla grönsakerna och persiljan. Blanda ner hacket i bulgurn. Rör ner limesaften och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera kycklingen med bulgursalladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mattiasg4s 28 juli 2012

    Provade bara bulgursalladen. En underbar rätt.!!!!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.