En underbart saftig kyckling med en bulgur med härliga färger och smak.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Krydda filéerna med salt och peppar. Strö det rivna limeskalet runtom filéerna och panera köttet i mjölet.
- Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek filéerna gyllenbruna på bägge sidor. Efterstek i ugnen ca 15 minuter, tills kycklingen är genomstekt.
- Koka upp vattnet, tillsätt bulgurn, fonden och olivoljan, skala och pressa i vitlöken. Låt sjuda under lock i 10 minuter, ta från värmen.
- Ansa paprikan och skala löken, finhacka alla grönsakerna och persiljan. Blanda ner hacket i bulgurn. Rör ner limesaften och smaka av med salt och peppar.
- Servera kycklingen med bulgursalladen.
Publicerat den
9 november 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Provade bara bulgursalladen. En underbar rätt.!!!!!!!!