Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limoncellogrädde med biscottikross

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Har bjudit på den här många gånger och alla vill ha mer!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda citronsaft, det mesta av det rivna citronskalet och limoncellon. Vispa grädden och florsockret. Häll i citronblandningen och fortsätt vispa tills blandningen är blank och fluffig.
  2. Skeda upp i fina glas och ställ kallt ca: 30 min. Krossa biscottin i en plastpåse, med en brödkavel ell liknande. Strössla krosset över grädden strax före servering. Servera gärna med en god stark Espresso till..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.