Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limpa

 
  • Serverar: 7 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda ägg, jäst, salt och farinsocker. 2. Tillsätt 37 gradigt vatten och matolja. 3. Tillsätt rågsikt. 4. Låt degen jäsa 40 minuter. 5. Ta upp på bakbord och dela degen i 7 bitar. 6. Kavla ut och rulla ihop varje del till en längd.. 8. Jäs limporna på plåt ca 25 minuter. 9.Pensla med smält margarin mellan limporna före gräddning. 10. Grädda i 200 gr i ca 25 minuter. 11. Pensla limporna efter gräddning med sirap och kaffe som blandats.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.