Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limpa med yoghurt och lingonsylt

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Smidigt och nyttigt bröd som håller sig saftigt i flera dagar och även kan frysas in.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och rör sen ner lingonsylt, yoghurt och honung. Smörj en avlång bakform som rymmer ca 1 ½ liter. Klicka i smeten och grädda i nedre delen av ugnen ca 50-60 minuter. Stjälp upp limpan och låt den svalna invirad i bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.