Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas äppelrutor

(6 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enklare än så här kan det knappast bli! Att det dessutom blir gott och mycket, är ju inte heller fel. Rutorna blir ganska tunna, men vill man ha tjockare, eller om man har en stor långpanna, tar man 1 ½ sats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till under och klappa ut i en långpanna.
  2. Skala och skär äpplena i bitar och lägg ovanpå. Det ska vara mycket!
  3. Blanda ingredienserna till över och smula över äpplena.
  4. Grädda i 225 grader ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • MatAnders 28 september 2008

    Helt klart bland det godaste i efterrätt jag ätit, kan verkligen rekomenderas. /Anders

  • Queenie 30 september 2008

    Det blir en femma härifrån med, kanongott!

  • frucaos 4 oktober 2008

    Gott, blev nästan som kaka med äppelmos. Men jag har nog en rätt stor långpanna, för jag hade problem med att få underdegen att täcka plåten.

  • monicadanell 25 juni 2009

    Hej nu har jag gjort äppelrutor kanon gott kommer att göra många gånger kan verkligen rekomenderas /monica

  • monicadanell 25 september 2009

    i morgon blir det äppelrutorna igen för dom är så goda 5 poäng

  • Shoutoutloud 10 september 2010

    Alla jag har bjudit detta på hittils har varit överförtjusta!!!Alla säger att det var supergott. detta MÅSTE PROVAS!!*5*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.