Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mycket god och kryddstark fläskfilègryta som är något festligare än vardags.

Ingredienser

Instruktioner

Klipp bort fettet från fläskfilèn. Skar i ca 2 cm tjocka skivor, platta ut något. Bryn bitarna i margarin i en stekpanna, krydda med paprikapulver, Kött & Grill-krydda samt vanlig peppar. Vänd bitarna och se till att de är gyllenbruna på båda sidorna. Häll efter detta i Creme Fraichen, båda förpackningarna. Blanda runt med file`n och låt sjuda ca 3 min, så att båda Fraicharna blandar sig och kokar ihop. Rör runt så att eventuella kryddor på botten av stekpannan blandas ut i såsen. Servera genast, gärna med pressas potatis och en tomat/rödlökssallad med grekisk dressing till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.