Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas fröknäcke

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Otroligt gott och lättbakat knäckebröd fullspäckat med fyra sorters olika frön. Passar de som följer dieter eller är känslig mot gluten, eftersom det inte är något vanligt vetemjöl i degen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160 grader.
  2. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Rör om ordentligt. Tillsätt olja och det kokheta vattnet. Rör om ordentligt tills smeten blir geléaktig.
  3. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper på en plåt, till en tunn kaka som täcker hela papperet. Ta bort det övre papperet och strö lite flingsalt över degen.
  4. Grädda brödet mitt i ugnen 60-75 minuter. Låt brödet svalna och bryt det sedan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.