Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindströms goda köttfärspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Latmanspaj med pajdegsmix, men givetvis kan man göra en egen pajdeg. Smaksättningen är hämtad från biff á la Lindström. En frisk äppeltzatziki är gott att servera till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Gör pajdegen enligt anvisningen på förpackningen. Kavla eller tryck ut degen i en pajform, 24 cm i diameter. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 10 minuter.
  3. Stek köttfärsen i olja, tillsätt tacokrydda och smaka av med salt och peppar. Blanda grädde, ägg och ost. Tillsätt färsen, rödbetorna och ättiksgurkan. Blanda och häll fyllningen i pajskalet. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter tills pajen "stannat".
  4. Dekorera pajen med kapris.
  5. Tzatziki: Finhacka äpplet och blanda det med yoghurt. Pressa i vitlök, smaka av med salt. Servera tzatzikin till pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.