Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindströmsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I biffversion heter den här goda köttfärsrätten Biff à la Lindström. Som gryta blir det Lindströmsgryta. Smaksättningen är i alla fall densamma: inlagda rödbetor och kapris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs den i smör utan att den tar färg. Höj värmen, lägg i färsen och stek den smulig
  2. Tillsätt soja, fond och vatten. Koka under lock, 5–10 minuter.
  3. Tillsätt rödbetor, spad och kapris. Koka ihop ett par minuter under lock. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lycka till!

Kommentarer (1)

  • cillilutta 16 mars 2011

    Denna rätt var verkligen jättegod! Rekommenderas! Spännande smaker! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.