Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linfröbullar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Goda bullar som inte innehåller något vanligt mjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en muffinsplåt eller ställ fram 6 stora muffinsformar på en bakplåt, gärna dubbla så blir det stadigara om du inte har muffinsplåt.
  3. Vispa äggen med elvisp 1-2 minuter tills de blir fluffiga. Tillsätt fiberhusk och vispa ihop snabbt. Låt stå 5 minuter och svälla.
  4. Tillsätt mandelmjöl, linfrön, pofiber, havrekli och kardemumma. Blanda ordentligt och vänd ner mjölblandningen i äggvispet. Rör försiktigt ihop till en jämn smet.
  5. Fördela smeten på plåten/ i muffinsformarna. Grädda i 16-18 minuter. Förvara brödet i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.