Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingon- eller blåbärslikör

 
Skriv ut

En likör som känns mer svensk än någon annan för mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bären snabbt i kallt vatten.
  2. Varva bär och socker i en glasburk med lock tex ett konserveringsglas.
  3. Häll över spriten och skaka om.
  4. Låt stå mörkt i 4 veckor, skaka lite då och då.
  5. Sila ifrån bären och sila sedan ytterligare en gång genom ett kaffefilter.
  6. Häll upp på flaska och förvara mörkt och svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.