Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingon och Havrekaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Sötsur lingonkaka

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman vetemjöl, socker, bakpulver, smält smör och ägget. Tryck ut i en liten långpanna. Bre på lingonsylten. Blanda ihop toppingen och bred över kakan. Grädda i mitten av ugnen i 15 min. 225*C

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • systeryster 13 augusti 2008

    Hur mycket bakpulver ska det vara? 1 tsk? inget alls?

  • herrp 29 januari 2011

    Bakpulver skadar nog inte med tanke på att det är bara ett ägg i smeten. Det går nog lika bra med rödvinbärssylt som med lingon. Herrp

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.