Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingon och Toscabakelse

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättgjorda smördegsbakelser med toscatopping. Lägg ihop dem vid serveringsdags med grädde och lingonsylt emellan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegen enligt anvisningarna på paketet. Picka plattorna med en gaffel och lägg på plåt.
  2. Toscan: Smält smöret i en kastrull på svag värme. Rör ner övriga ingredienser. Bred toscasmeten över smördegsplattorna och grädda i 225* ca 12 minuter eller tills de ”puffat” upp och fått fin färg. Skär plattorna i rutor med en vass kniv. Låt svalna på galler.
  3. Fyllningen: Lägg samman smördegsplattorna med vispad grädde och lingonsylt emellan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.