Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonaioli

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Aiolin med lingon är gott till bland annat köttbullarna... revbensspjällen... m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en skål. Men vänd sist ner några frysta, tinade lingon.
  2. Detta passar så bra till köttbullarna.

Kommentarer (3)

  • britta007 18 januari 2011

    Jättegott- gjorde detta till en lergrytekalops och det blev kanon!

  • Forsen 26 november 2011

    Hej, det här var jättegott, först lite syrligt från lingonen, sedan en vitlökskick, tolkade receptet som en vitlöksklyfta och inte en hel vitlök :) Hadde ingen créme fraiche hemma utan använde turkisk youghurt. Serverade till tjälknöl gjord på älg, perfekt tillbehör till det. Tack för receptet!

  • mat-ilda 12 april 2012

    Väldigt gott använde det till älgstek, ska göras ofta hos oss .Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.