Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonbröd

(4 kommentarer)  
Lingonbröd Lingonbröd Lingonbröd
Skriv ut

Bröd som bakas i långpanna...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en skål som är 4 liter. Tillsätt filmjölk, sirap och lingonsylt. Rör alltsammans tills det blir väl blandat. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna, platta till så smeten blir jämntjock.
  2. Grädda i nedre delen av ugnen utan jäsning 40 minuter i 185 grader. Skär i passande bitar.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • eddieteddie 17 december 2008

    Underbart gott!

  • imminn 24 november 2009

    Det kan väl inte jäsa när det inte finns någon jäst i? Eller?

  • saragu 12 december 2009

    supergott o superenkelt :D

  • mariana53 28 april 2010

    Underbart gott bröd....*L*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.