Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonbröd

 
Skriv ut

Saftigt bröd med syrlig smak av skogens bär!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Värm vattnet till fingervarmt. Smula ner jästen och rör tills den löst sig.
  3. Blanda i lingonsylt, fänkål och olja. Tillsätt flingorna och rör sist i mjölet.
  4. Låt jäsa på varm plats cirka 45 minuter.
  5. Smörj en plåt och stjälp över degen på, låt den bli en "rund" kaka.
  6. Grädda i cirka 35-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.