Detta bröd blir både saftigt och högt. Helt perfekt i konsistensen enligt mitt tycke.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Ganska bra, lite torrt...tillsätter nog lite smör eller olja om jag bakar detta igen!
Ett otroligt saftigt och poröst bröd (skumgummi liknande konsistens).
hur stort är brödet...750, 1000 el 1500 gr?? MVH//Mikaela
Körde detta recpet på 1000gr <- (Mikaela) Sen uppdaterade jag receptet lite gr på mjölet. Blev jättegott på programet för rågbröd och lätt gräddning på min maskin. Ingredienser 2 tsk torrjäst 370gr (5dl) rågsikt 260gr (4,5dl) vetemjöl 1 tsk salt 2,5 dl lingonsylt 3 dl vatten
Körde detta recpet på 1000gr <- (Mikaela) Sen uppdaterade jag receptet lite gr på mjölet. Blev jättegott på programet för rågbröd och lätt gräddning på min maskin. Ingredienser 2 tsk torrjäst 370gr (5dl) rågsikt 260gr (4,5dl) vetemjöl 1 tsk salt 2,5 dl lingonsylt 3 dl vatten
Körde detta recpet på 1000gr <- (Mikaela) Sen uppdaterade jag receptet lite gr på mjölet. Blev jättegott på programet för rågbröd och lätt gräddning på min maskin. Ingredienser 2 tsk torrjäst 370gr (5dl) rågsikt 260gr (4,5dl) vetemjöl 1 tsk salt 2,5 dl lingonsylt 3 dl vatten
Körde detta recpet på 1000gr Sen uppdaterade jag receptet lite gr på mjölet. Blev jättegott på programet för rågbröd och lätt gräddning på min maskin. Ingredienser 2 tsk torrjäst 370gr (5dl) rågsikt 260gr (4,5dl) vetemjöl 1 tsk salt 2,5 dl lingonsylt 3 dl vatten
Verkar inte gå att skriva mer än en rad, sorry för upprepning