Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonchutney

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smaken är frisk, passar lika bra till kött som fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp smör i en kastrull och lägg i lökhack och kanelstång. Låt det fräsa ett par minuter på medelvärme utan att löken tar färg. Tillsätt lingon, socker och balsamvinäger.
  2. Låt det sjuda utan lock i 10-12 minuter tills nästan all vätskan kokat in och chutneyn har en simmig konsistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.