Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonfile´ Lingonfile´
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt god och mycket enkel festrätt att tillaga!

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i 1-2 cm skivor. Lägg i smord form. Vispa ihop grädde, buljongtärning, soja, lingon och peppar och slå över fläskfilén. Ställ in i 175 g varm ugn i 1 1/2 tim. Servera en god sallad och ugnsstekta potatisklyftor till. (Går även bra att använda kycklingfilé, dela varje filé en gång.)

Kommentarer (2)

  • evaldo 7 december 2008

    Hej. Jag har lagat din lingonfilé, den var supergod. Jag serverade den med "fransk potatissallad (av Countrygirl) och sallad. Jag stekte filén först i panna sen hade jag den i ugnen i bara 40 minuter. Lägger in bilder, hoppas du inte har något emot det?

  • peterki 8 mars 2009

    Jag gjorde den idan med kycklingfilé. Smaskens.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.