Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonkaka med havrefras

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Lingon och kanel är gott ihop. Här strös kanelkryddat havrefras över sylten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner det avsvalnade smöret och vetemjölet blandat med bakpulver.
  2. Tryck ut degen i en form med bakpapper, ca 20x30 cm. Brad sylten över degen. Blanda ihop ingredienserna till havrefrasen och strö det över kakan. Grädda ca 25 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • susannelotus 9 december 2013

    gjorde 2 satser till en långpanna- gott o ska nu göra 2 långpannor till skolans luciafirande, tack för receptet/ susanne

  • Sussilo56 23 augusti 2014

    Gott med glass till! 👍

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.