Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonlimpa

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

"Bikarbonatbröd, filmjölkslimpa eller lingonlimpa. Kärt bröd har många namn! Det här brödet är perfekt att baka när man har bråttom då det inte innehåller någon jäst och behöver ingen tid för att jäsa. Dessutom är det så himla gott"

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser väl, tillsätt rårörda lingon, filmjölk och sirap. Rör tills allt är väl blandat. Smörj en avlång brödform och häll i smeten. Grädda i ca 60 minuter i 225 grader i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.