Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonmarängglass med lingonsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkel och god dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädde. Rör i lingon och äggula. Varva lingongrädde och maränger i en rund form. Det ska vara mycket maränger. Frys glassen 3-4 timmar.
  2. Kör lingon i en mixer till puré. Späd med lite vatten och smaka av med florsocker och ev gin.
  3. Ta fram glassen ur frysen och skär den i bitar. Servera glassen direkt (utan någon föregående tining) med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.