Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonpannacotta med vit choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En randig och mycket smidig variant av pannacotta med smak av lingon och vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Röd rand: Mosa lingonen med en gaffel. Värm grädde och gelésocker i en kastrull. Låt blandningen sjuda i ca ½ minut. Tillsätt lingonen samt hushållsfärg och rör om. Fördela blandningen i 4 glas. Spara gärna lite av smeten till en liten spegel över den vita pannacottan. Ställ glasen i kylen en stund innan nästa lager hälls på.
  2. Vit rand: Bryt chokladen i bitar. Värm grädde och gelésocker i en kastrull. Låt blandningen sjuda i ca ½ minut. Tillsätt chokladen och rör om. Fördela blandningen över den röda pannacottan. Låt desserten stå kallt fram till servering.
  3. Dekorera desserten med lingon och lite citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.