Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonparfait

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

julkänsla med pepparkaka i

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spara några av lingonen för dekorering. Tina lingonen och krossa dem lätt. Rör ner socker, äggula och kinuskisåsen i kvargen. Krossa pepparkakorna, tillsätt dem och lingonen. Vispa grädden, rör försiktigt ner i blandningen.
  2. Parfaiten görs i en form som beklätts med plastfolie. Täck över med folie och låt stå i frysen åtminstone 5 timmar.
  3. Ta ut i rumsvärme en halvtimme för servering och lägg upp på serveringsfat. Dekorera med hela lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.