Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonparfait med punschpraliner

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ett jätteenkelt recept som ger ett avancerat intryck.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, florsocker och vaniljsocker till ett fluffigt skum. Vispa grädden till ett fast skum. Rör ner erårörda lingonen i sockerblandningen och vänd ner gräddsmeten.
  2. Skär punschpralinerna i mindre bitar och blanda ner i smeten. Häll smeten i en form och frys i ca 4 timmar. Seda upp parfaiten i portionsglas och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.