Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonsill

 
Skriv ut

Hittade det här lingonsillen i mina anteckningar passar bra till smörgåsbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ättika, vatten och socker i en kastrull värm tills sockret har smält. Skala och tärna äpplet och pepparroten. Skala och hacka rödlöken. Tillsätt lingon, äpplet, löken, pepparroten och kryddorna i ättikslagen, låt svalna. Skär sillen i bitar. Lägg sillen i en burk och häll lagen över rör om försiktigt och låt den stå i kylen ca 3 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.