Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonsylt

 
Skriv ut

Ett smidigt recept på lingonsylt som passar till köttbullar, köttfärslimpa, kålpudding mm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka lingon och vatten i 10-15 minuter.
  2. Lyft grytan från plattan.
  3. Tillsätt sockret under omrörning.
  4. Rör tills sockret är löst och sylten är kall.
  5. Tillsätt eventuellt Natiumbensoat för att förhindra mögel.
  6. Häll upp i rena glasburkar.
  7. Parriffinera och tillslut.
  8. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.