Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linguine med krabba och chili!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äter inte så mycket pasta hemma, men just denna rätt tillhör en av mina favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

Stöt vitlök & salt i mortel. Hacka chilin och tillsätt med vitlökskrosset. Lägg i krabbköttet (funkar även med 2 burkar salladskrabba), dela försiktigt med en gaffel. Riv över citronskal och jouice och olivolja. Häll den kokta pastan i en stor skål och blanda ner krabbmixen. Strö över persilja och vattenkrassen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 12 september 2008

    Vilka häftiga kombinationer av ingredienser! Riktigt gott! Å fort gick det, toppen! En McPherson Chardonnay (nr 16445) från Australien för 63:- satt fint till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.