Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lins- och morotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En enkel sås att ha till förslagsvis pasta. Ett nyttigare alternativ. Helt vegansk, såklart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och fräs löken i olja.
  2. Häll över de krossade tomaterna och röda linser.
  3. Riv morötterna grovt och rör ner dem i kastrullen.
  4. Häll på 1 liter vatten, lägg i buljongtärningen, tomatpurén och oreganon.
  5. Låt koka upp under omrörning och låt sedan koka på svagare värme under lock i trettio minuter.
  6. Rör ner sojagrädden och smaka av med salt, peppar och andra kryddor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.