Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linsbiffar

 
  • Serverar: 5-7 portioner
Skriv ut

Vegetariskt så det förslår!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blötlägg linserna. Skölj och koka dem mjuka (inte för mycket vatten). 2. Löken fräses i lite olja och Plantaforce. 3. Rör allt till en smet, forma till biffar och stek.
  2. Extra gott blir det om du fyller biffarna med hackad syrad gurka och lite Tartex och formar biffarna till trekantsformade biffar.
  3. OBS! Om du inte behöver veganvariant kan du med fördel knäcka ner ett ägg i smeten för att få mera stabilitet i den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.