Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linsbiffar/linsbullar med yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda linsbiffar/bullar som passar utmärkt tillsammans med pasta, potatismos eller en fräsch grön sallad. (Vegetariska).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Biffarna/bullarna: Tillsätt chilipulver och salt i vattnet och koka linserna enligt anvisningarna på paketet (vanligtvis ca 10 min). Hacka och fräs löken Mosa osten och krossa solroskärnorna Låt löken och linserna svalna och blanda sedan ihop alltsammans i en bunke tillsammans med havregrynen. Forma till biffar eller bullar och stek ca 4 min per sida.
  2. Såsen: Pressa vitlöksklyftan och blanda ihop med honungen och yoghurten. Krydda med salt och peppar enligt tycke och smak.
  3. Serveringstips En god grönsallad med körsbärstomater passar utmärkt som tilltugg för biffarna är ganska mättande.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.