Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linsgryta med aubergine

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbart krämig vegetarisk gryta som doftar och smakar himmelskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 minuter, rör om då och då. Pudra över curry, ingefära och koriander. Häll i kokosmjölk, krossade tomater och vatten. Lägg i buljongtärningen. Låt småputtra ca 10 minuter. Tillsätt linserna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera grytan till det kokta riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.