Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linspuckar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda vegetariska puckar (biffar) som kan ätas som ensamrätt eller som tillbehör till grönsaker eller exempelvis kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten, ca 15 minuter. Häll av vattnet. Lägg i de kokta linserna och mosa ihop med en potatisstöt. Klyv chilifrukten på längden, ta bort kärnor och väggar och finhacka chiliköttet. Blanda i resten av ingredienserna i potatissmeten. Forma till små biffar. Stek puckarna i olja, cirka 2 minuter på varje sida.
  2. Servera dem med sweet chilisås och wokade grönsaker. Eller till stekt/grillad kyckling

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.