Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linspytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod och snabblagad. Jag brukar koka linser och frysa in i 4-5 dl påsar och bara ta fram vid behov. Så även med olika bönor och kikärter. Köper inte gärna på burk för de är inte alls lika goda.

Ingredienser

Instruktioner

Koka linserna enl anvisn på förpackningen. Stek potatis och morötter i olja tills de känns mjuka. Tillsätt purjolök och majs och låt fräsa några minuter. Blanda ner linserna och låt pytten bli genomvarm. Smaksätt med salt och peppar. Servera med inlagda rödbetor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.