Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linssallad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Gott på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka linserna i vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Spola av dem i kallt vatten och låt dem rinna av.
  2. Skaka samman olja och vinäger, och smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över linserna och rör om.
  3. Kärna ur och ta ut kulor ur melonen med ett kuljärn. Dela gurkan på längden och kärna ur den. Skär den i 1/2 cm tjocka skivor.
  4. Skölj sallatssorterna och låt dem rinna av i ett durkslag. Blanda linser, melon, gurka, sallat, mozzarella och sparris i en skål eller på ett stort fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.