Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linssoppa med couscous

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är gott när det är grått väder ute.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka linserna tills de blir färdiga med salt. Skala och hacka löken i stora bitar. Hetta upp olja och stek löken tills den får en fin brun färg. Häll löken över linssoppan. Tillsätt couscous och rör om. Låt det koka på 5:an tills du ser att den är nästan färdig. Sätt värmen på 3:an i 15 min och sedan på 2 tills den drar sig och blir helt klar. Smaksätt med curry.
  2. Serveras med skivad tomat, gurka, lök och valfria grönsaker. Bröd och smör är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tantdrake 10 september 2008

    Lagade detta en söndag mitt i arbetsperioden. Snabblagat. Gott och alldeles passande mättande. Hade vitlöksbröd i frysen som jag värmde opp i ugnen. Kommer definitivt att göra om detta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.