Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linssoppa med potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Godare än i Grekland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Skala och hacka vitlöken. * Fräs den i oljan i en kastrull. * Skala och fintärna potatisen. * Skiva en ½ purjolök. * Lägg potatis, purjolök och lagerblad i kastrullen. * Häll på grönsaksbuljongen. * Tillsätt 1 dl linser och tomater. * Koka under lock tills linserna är mjuka. * Smaka av med salt, peppar.
  2. * Servera gärna med bacon. Absolut inte nödvändigt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mammi82 14 juni 2008

    Hej! Tänkte testa denna soppa men undrar om det ska vara röda/gula eller gröna linser?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.