Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liptauerost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Kul och gott med egna ostar...

Ingredienser

Instruktioner

Rör matfett mjukt i en skål Passera keson ner i matfettet. Rör till en smidig massa. Tillsätt kryddorna, löken, kaprisen och saltet. Rör sist i gräddfilen. Ställ den lösa massan kallt i ett par timmar. Forma sedan till en rund boll. Rulla osten i klippt gräslök. Låt den stå kallt till serveringen. Serveras på kavring, kex, bröd du tycker om.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 3 augusti 2008

    Påminner mycket om osten min mor gjorde och jag blev så glad över att hitta ett recept. Smakrik och god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.